% BLACK FRIDAY 5 % SLEVA NA VŠECHNO % KOD: BLKF24

Testo 105 - potravinársky teplomer testo 105 SET 2, s vpichovým snímačom do mrazených potravín

Kód: 0563 1054
4 236 Kč 3 530 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024

Testo 105

Detailní informace

Bezpečný nákup
Bezpečný nákup
Garance bezpečného nákupu
Spolehlivý obchod
Spolehlivý obchod
Více než 15 let zkušeností
Vrácení do 30 dnů
Vrácení do 30 dnů
Vrácení zboží do 30 dnů

Detailní popis produktu

 

Testo 105 - potravinársky teplomer testo 105 SET 2, s vpichovým snímačom do mrazených potravín

Prístroj testo 105 je robustný potravinársky teplomer s výmennými meracími špičkami na meranie teploty polotuhých materiálov. Naviac je vybavený meracou špičkou špeciálne pre zmrazené potraviny. Set v hliníkovom kufri obsahuje mimo prístroja štandardný snímač, snímač do zmrazených potravín, dlhý snímač a držiak na opasok alebo na stenu. V závislosti na použitých snímačoch sa hodí zvlášť na použitie v oblastiach gastronómie, chladiarňach, veľkokuchyniach, supermarketoch a pri kontrole pri príjmaní tovaru. Ľubovoľne nastaviteľné 2 hraničné hodnoty, akustický a optický alarm, jednoriadkový podsvietený displej a možnosť umývania pod tečúcou vodou (podlľa triedy krytia IP65) zaisťujú komfort merania. V zhode s EN 13485.

Obsah dodávky:
Testo 105 SET 2, s vpichovým snímačom do mrazených potravín, s batériami, držiakom na opasok a stenu, batéria a výstupný protokol z výroby*.

*V zmysle paragrafu 505/90 zbierky zákona o metrológii v platnom znení sa nejedná o kalibračný list.

 

 

 

Technické údaje

KrytieIP65

Prevádzková teplota-20 … +50 °C

Skladovacia teplota-40 … +70 °C

Typ batérie3V gombíková batéria (CR2032)

Životnost batérie80 h

Rozmery145 x 38 x 195 mm

Typ sondy/senzoraNTC

NTC sonda

Merací rozsah-50 … +275 °C

Presnosť±0,5 °C (-20 ... +100 °C) ±1 °C (-50 ... -20,1 °C) ±1 % z nam.hodn. (+100,1 ... +275 °C)

Rozlíšenie0.1 °C

Externé sondy

Povinná externá sondaNie

Možnost externej sondyÁno

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: